Contact

Voor meer informatie en boekingen neemt u dan gerust contact met mij op via mail.
Uiteraard ben ik ook telefonisch of via whats app bereikbaar op telefoonnummer (06) 238 80 579. Ik sta u graag te woord!

Informatie met betrekking tot het Coronavirus

Vakantiehuis De Mezenhof houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus in de gaten. We volgen de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid. Op deze pagina zullen we de informatie blijven actualiseren. 

Begrijpelijk ontvangen we vragen van vakantiegangers over omboeken en annuleren. 

Voor omboeken van rechtstreeks boekingen volgen we de volgende uitgangspunten:

Uitgangspunten omboeken:

√ Controleer of de aankomstdatum van uw vakantie binnen 1 maand valt 
√ Bepaal voor uzelf welke periode u wilt komen
√ Controleer hier de beschikbaarheid van de periode wanneer u wilt komen
√ Zorg dat u geen openstaand bedrag heeft op uw huidige boeking
Voldoet u aan bovengenoemde richtlijnen? Alleen dan kan ik u helpen. Neem in dit geval contact met mij op.

Is de aankomstdatum van uw vakantie op dit moment niet binnen een maand? Wacht dan nog even rustig af en houdt deze pagina in de gaten.

Wat als ik wil omboeken?

U kunt normaal gebruik maken van vakantiehuis de Mezenhof. Indien u een vakantie heeft geboekt met aankomstdatum tussen vandaag en een maand dan mag u uw vakantie omboeken naar een andere periode, mits het volledige bedrag reeds is voldaan. Neem dan tenminste 5 dagen voor aankomst contact met mij op. 
Bepaal voor uzelf alvast wanneer u wel zou willen komen, zodat we de boeking direct voor u kunnen verschuiven. De beschikbaarheid is hier na te gaan. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger en is te gebruiken in 2020 of 2021. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u dat verschil extra. Dit geldt ook voor situaties wanneer er straks wel sprake zal zijn van een negatief reisadvies vanuit de overheid. 

Wat als ik mijn vakantie wil annuleren?

Wilt u uw vakantie annuleren? Check dan de voorwaarden van de annuleringsverzekering. Let op: Aan annuleren zijn kosten verbonden, zoals ook opgenomen in de huurovereenkomst. Echter in deze bijzondere omstandigheden wil ik u tegemoet komen en hanteer ik in plaats van 100 % annuleringskosten 50 % annuleringskosten.

  • Indien u vanwege de uitbraak van het Coronavirus uw vakantie wilt annuleren, dan is er geen recht op restitutie tenzij wij door de overheid voor geruime tijd op slot worden gezet. U ontvangt van ons dan een zgn. Corona voucher welke u op een later moment kunt verzilveren.
  • Indien uw regio ‘op slot’ is gezet door de overheid en u ten gevolge hiervan geen gebruik kunt maken van uw vakantie op ons park dan komt u wat ons betreft in aanmerking voor het Corona Voucher.
  • Als u zelf ziek bent geworden, dan kunt u wel een beroep doen op uw eigen annuleringsverzekering. Of er dan een vergoeding plaatsvindt, wordt bepaald door de verzekeraar.

Heb ik recht op een lager overnachtingstarief omdat diverse faciliteiten in de omgeving zijn gesloten?

Helaas heeft u hier geen recht op. Het sluiten van de faciliteiten in de omgeving zijn opgedragen door de overheid. Zij hebben deze richtlijnen opgesteld en daardoor is er geen recht op een lager overnachtingstarief. 

Welke maatregelen neemt vakantiehuis de Mezenhof om verspreiding te voorkomen?

Ik volg het landelijke beleid en zal een vervanger regelen voor schoonmaak en ontvangst, wanneer ikzelf (lichte) verkoudheidsklachten  of erger gerelateerd aan Corono verschijnselen zal krijgen. Ook zorg ik ervoor dat de sociale contacten met anderen tot een minimum worden beperkt en de (hand)hygiëne wordt gewaarborgd. Het vakantiehuis zal grondig gereinigd worden, met speciale aandacht voor deurklinken, lichtknoppen, sanitair en keuken. 
Van het nabijgelegen vakantiepark de Beerze Bulten kunt u van de volgende faciliteiten tot nader order nog wel gebruik maken:
– Bij Bultjes Eetkamer is alleen afhalen van maaltijden mogelijk.

Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus 

Ongekende tijden vragen helaas om ongekende maatregelen. Laten we lief zijn voor elkaar en zorgen dat we allemaal gezond blijven, dat is immers het allerbelangrijkste. 
 

Ik vertel graag over de mooie omgeving rond Beerze en woon zelf ook in de buurt. Het is een lang gekoesterde wens van mij om mensen te laten genieten van al het moois wat deze omgeving te bieden heeft.
U laten verblijven in de Mezenhof maakt dit mogelijk én het zal u het echte vakantiegevoel geven!
Rust, Privacy, comfort en genoeg leefruimte zowel binnen als buiten dragen hier zeker aan bij!

Het adres van het vakantiehuis is: 

De Mezenhof – Camping Wilrod
Marsdijk 3 007
7736 PL Beerze 

Openbaar vervoer: NS station Marienberg ligt op ca. 2 km. afstand van de mezenhof. Elk uur arriveert hier een trein vanaf Zwolle/Ommen of Emmen/Hardenberg. Het is mogelijk om daarna de buurtbus te nemen. Zie voor meer actuele informatie: http://www.buurtbusbeerzerveld.nl/

Met de auto:

– Vanaf Arnhem: A50 Apeldoorn/Zwolle, A28 Meppel/Groningen, zie verder*

– Vanaf Groningen: A 28 Zwolle, zie verder* *afslag Dalfsen/Ommen/Hardenberg, in Ommen de Vechtbrug over richting Beerze, meteen op de brug links voorsorteren en linksaf richting Beerze [aangegeven voor fietsers]. Na ca. 8.5 km. linksaf richting Campings Wilrod en Zandman [Marsdijk] dan meteen rechtsaf de doodlopende zandweg in [Kampweg]. Na ca. 150 m. links zie je bij de inrit, op een verkeerszuil, de naam “de Mezenhof” staan. –

Vanaf Amersfoort: A1 Almelo, afslag 28 Enter/Wierden. N347 en vervolgens N350 richting Wierden. Dan de A35 richting Almelo/Enschede en meteen daarna de N 36 richting Hardenberg/Ommen aanhouden. Aan deze weg de afslag r 103 richting Beerze nemen. De afslag richting de campings Wilrod en Zandman nemen. Dan meteen rechtsaf de zandweg in [Kampweg]. Na ca. 150 m. links zie je bij de inrit, op een verkeerszuil, de naam “de Mezenhof” staan.