Contact

Voor meer informatie en boekingen neemt u dan gerust contact met mij op via mail.
Uiteraard ben ik ook telefonisch of via whats app bereikbaar op telefoonnummer (06) 238 80 579. Ik sta u graag te woord!

Ik vertel graag over de mooie omgeving rond Beerze en woon zelf ook in de buurt. Het is een lang gekoesterde wens van mij om mensen te laten genieten van al het moois wat deze omgeving te bieden heeft.
U laten verblijven in de Mezenhof maakt dit mogelijk én het zal u het echte vakantiegevoel geven!
Rust, Privacy, comfort en genoeg leefruimte zowel binnen als buiten dragen hier zeker aan bij!

Het adres van het vakantiehuis is: 

De Mezenhof – Camping Wilrod
Marsdijk 3 007
7736 PL Beerze 

Openbaar vervoer: NS station Marienberg ligt op ca. 2 km. afstand van de mezenhof. Elk uur arriveert hier een trein vanaf Zwolle/Ommen of Emmen/Hardenberg. Het is mogelijk om daarna de buurtbus te nemen. Zie voor meer actuele informatie: http://www.buurtbusbeerzerveld.nl/

Met de auto:

– Vanaf Arnhem: A50 Apeldoorn/Zwolle, A28 Meppel/Groningen, zie verder*

– Vanaf Groningen: A 28 Zwolle, zie verder* *afslag Dalfsen/Ommen/Hardenberg, in Ommen de Vechtbrug over richting Beerze, meteen op de brug links voorsorteren en linksaf richting Beerze [aangegeven voor fietsers]. Na ca. 8.5 km. linksaf richting Campings Wilrod en Zandman [Marsdijk] dan meteen rechtsaf de doodlopende zandweg in [Kampweg]. Na ca. 150 m. links zie je bij de inrit, op een verkeerszuil, de naam “de Mezenhof” staan. –

Vanaf Amersfoort: A1 Almelo, afslag 28 Enter/Wierden. N347 en vervolgens N350 richting Wierden. Dan de A35 richting Almelo/Enschede en meteen daarna de N 36 richting Hardenberg/Ommen aanhouden. Aan deze weg de afslag r 103 richting Beerze nemen. De afslag richting de campings Wilrod en Zandman nemen. Dan meteen rechtsaf de zandweg in [Kampweg]. Na ca. 150 m. links zie je bij de inrit, op een verkeerszuil, de naam “de Mezenhof” staan.